2008. szept. 26.

A Bevezetés a Nyelvtudományba - post

Többen jeleztétek, hogy a Bevezetés a nyelvtudományba kurzus ütközött a közös előadásokkal. A tanszék emiatt csak a következő félévben hirdeti majd meg a kurzust, így az első félév során csak annak kell(ett) felvennie Nyelvtudomány órát, akinek ez a minorjához kötelező (volt).
Ennek ellenére hallottunk olyat is, aki nem vett fel közös előadást, mondván, hogy ütközik a fent említett kurzusok valamelyikével.
Kérjük, hogy azok, akik puszta jóhiszeműségük miatt, de ilyet tettek volna jelezzék minél előbb, erre az e-mail címre - és aztán kitaláljuk, hogyan tovább.

A közös előadásokról való felmentésről

nincs.
A tanszék (fél)hivatalos álláspontja alapján, miután a közös előadások és a tanszékeken meghirdetett első féléves szövegolvasások időpontban úgy lettek meghirdetve, hogy az ebben érdekelt tanulók gond nélkül átérhessenek az előadásokról a szövegolvasásokra, ezért azokat minden elsőéves saját felelősségére veszi/veheti fel - a tanszék nem tud felmentést adni a közös előadások látogatása alól.

p.s.: ez NEM a bevezetés a nyelvtudományba - kurzussal kapcsolatos információ, azzal egy következő postban foglalkozunk majd.

2008. szept. 25.

Gólyabál Nyitótánc

Kedves táncosabb lábú gólyák!

Ha szeretnétek részt venni a gólyabál nyitótáncában, a jelentkezéseteket jövő hét péntekig (okt. 3) várják a HÖK irodában.