2008. szept. 5.

ETR - holtidő

Kedves gólyák!

vélhetően sokatok észreveszi majd ma, hogy az ETR-en nem lehet felvenni órákat (az órafelvevős kis pipa helyett egy helyre kis n áll a helyen). Ettől megijedni nem kell, egyszerűen csak a rangsorolásos órafelvétel és a versenyjelentkezés közötti holtidőről van szó. Ma délután négytől ismét el lehet kezdeni jelentkezni az órákra.

Üdvözlettel,

Nessus

2008. szept. 4.

Latinból érettségizettek - update

Kedves gólyák-akik-latinból-már-érettségiztek-és-most-szövegolvasni akarnak,

a szituáció egy újabb megoldása azoknak, akik esetleg még mindíg nem tudják felvenni ETR-ben az órákat a következő lenne:
A felvenni kívánt órát tartó tanárokkal kellene iratni egy kurzusfelvétel-engedélyezési papírt (XY engedélyezem XY hallgatónak a param-kurzuskódú szövegolvasás felvételét. dátum, aláírás), amelyet aztán a TO-n Kis-Benedek Emőkénél kéne leadni. 

2008. szept. 2.

Latinból érettségizettek - FIGYELEM!

Aki latinból (esetleg görögből, bár nem tudom hányan vagytok ilyenek) érettségizett, és az idei félévét már a szövegolvasásokkal szeretné elkezdeni, kérjük még a mai nap folyamán írja meg a felmentési kérelmét Déri Balázs tanszékvezető úrnak.
A levélküldők ügyét már holnap délelőtt intézik, délutántól lehet felvenni a szövegolvasásokat!
Kedves elsősök,

a tanszék ez úton üzeni, hogy az óraleírások legkésőbb a hét végéig felkerülnek majd (többek között erre az oldalra is). Addigis, ha bárkinek bármi problémája van az oldallal, a kurzusfelvétellel, vagy bármi egyébbel kapcsolatban, nyugodtan írjon.

Nessus

2008. szept. 1.

Szakirányos információk - beiratkozás

Kedves Gólyák,

Vélhetően a honlapra csak a keddi Nagy Eligazítás után fogtok eljutni (ha eljuttok), amin sokminden dörgedelmet, jótanácsot és hasonlót meghallgathattok.
Ennek örömére, itt már nem írjuk őket le újra, ellenben elhelyezünk néhány hasznosabb linket, ki mit kedvel, kattintson rá!

ETR - kezdeti lépések - ajánljuk figyelmetekbe a Tudnivalók - lapfül alatti Gyik-et.

Kurzusfelvétel-infok

Kurzuskínálat - (természetesen a klasszfilós)

Előadás/Gyakorlat

Ügyintézők, Questura, etc.

Egyetemi szótár - hogy megértsük egymást.